Borriol venç, Castelló empata i Vila-real C, Almassora i Sogorb perden

• Una jornada dolenta per als equips castellonencs de Tercera

03.04.2017 - 09:26

De tots els equips castellonencs que juguen en el grup sisè de la Tercera divisió, només el Borriol va ser capaç de guanyar el partit que va jugar, en aquest cas a Novelda contra l’equip local, gràcies a un gol de David Colomer, al minut 33 del partit. El Castelló, per la seua banda, no va passar de l’empat sense gols, al Castàlia, front al Crevillent Esportiu, en un partit lamentable i davant d’uns suposats compradors xinesos interessats en adquirir el club.

I pitjor encara els va anar al Vila-real C, l’Almassora i el Sogorb. El segon filial groc va caure a Ibi de manera contundent contra el Raig Ibenc, per un clar 3-1; l’Almassora va ser derrotat a Muro per 2-0; i el Sogorb, una vegada més, va perdre de manera contundent, en aquest cas a Silla, per 5-1.

Amb aquests resultats, el primer equip classificat de les comarques castellonenques continua sent el Vila-real C, però ara, amb 66 punts, se situa en quarta posició, tot i trobar-se encara en zona de promoció. El segueix el Castelló, amb 63 punts, que és sisè, amb els mateixos punts que el Novelda, cinquè, i  a tres punts de la zona de promoció. El Borriol, amb trenta-nou punts, se situa en la zona mitjana baixa de la classificació, però encara a set punts de la zona de descens. Pitjor ho té l’Almassora, que és setzè, amb trenta quatre punts, a només dos de la zona de perill. I el Sogorb, més cuer que mai, amb només tretze punts de cent cinc possibles, i a dinou punts, dinou, de la salvació; tot un rècord.